Zoek
Filters
RSS

Blog

Moederdag / Vaderdag
Moederdag dé dag van het jaar waarop je jouw moeder eens extra in het zonnetje kunt zetten! Een ontbijtje op bed? Is dat waar jij jouw mama een plezier mee doet? Of houdt ze niet zo van kruimels in bed? Dan kun je ook kiezen voor een lunch, brunch of als het weer mooi is zelfs een picknick... Een fototaart met een foto of tekening van de kleinkinderen misschien? Een handgemaakte chocolade letter M (van echte Belgische melk en ruby chocolade? Dat zijn maar enkele mogelijkheden om jouw Mama mee te verrassen. Wij, de (banket)bakkers en alle collega's, wensen jullie alvast een fantastische dag!
Opmerkingen (0)
Uw bedrijf en bakkerij van Esch
Uw bedrijf en bakkerij van Esch
Wij verzorgen voor bedrijven in en rond Zevenhuizen, Norg, Roden, Peize, Leek, Tolbert, Groningen stad (Paddepoel en Vinkhuizen), lekkere traktaties. Om uw bedrijfsnaam te promoten kunnen wij die traktaties voorzien van uw eigen bedrijfslogo.
Biologische bakkerij
Biologische bakkerij
In augustus 2015 hebben we de Biologische Bakkerij van de familie Staghouwer overgenomen. Marjan heeft in de voorgaande jaren alles in het werk gesteld om het SKAL certificaat te krijgen. Wat houdt dat in: Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.
Blog archief