Zoek
Filters
RSS

Blog

Update corona
Update corona
Zoals we gehoord hebben van Minister-President Rutte en collega De Jong, mogen we onze klanten tijdelijk niet meer voorzien van een lekker kopje koffie. Dit door de grote stijging van besmettingen op dit moment. Dat vinden wij natuurlijk helemaal niet leuk. De gezelligheid die dit normaal dagelijks met zich meebrengt, zullen wij enorm gaan missen. Wij hopen dat iedereen goed op zichzelf past (en daarmee ook op anderen) en gezond blijft. Met een warme groet, namens de 'koffie-met-iets-lekkers-teams' Vinkhuizen, Roden, Leek, Tolbert en Paddepoel. alle andere Collega's en familie van Esch.
Uw bedrijf en bakkerij van Esch
Uw bedrijf en bakkerij van Esch
Wij verzorgen voor bedrijven in en rond Zevenhuizen, Norg, Roden, Peize, Leek, Tolbert, Groningen stad (Paddepoel en Vinkhuizen), lekkere traktaties. Om uw bedrijfsnaam te promoten kunnen wij die traktaties voorzien van uw eigen bedrijfslogo.
Biologische bakkerij
Biologische bakkerij
In augustus 2015 hebben we de Biologische Bakkerij van de familie Staghouwer overgenomen. Marjan heeft in de voorgaande jaren alles in het werk gesteld om het SKAL certificaat te krijgen. Wat houdt dat in: Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.
Blog archief