Sluiten
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters
RSS

Blog

Moederdag / Vaderdag
Moederdag en Vaderdag dé dagen van het jaar waarop je jouw moeder of vader eens extra in het zonnetje kunt zetten! Een ontbijtje op bed? Is dat waar jij jouw mama of papa een plezier mee doet? Of houden ze niet zo van kruimels in bed? Dan kun je ook kiezen voor een lunch, brunch of als het weer mooi is zelfs een picknick... Een fototaart met een foto of tekening van de kleinkinderen misschien? Een handgemaakte chocolade letter M of P (van echte Belgische melk en ruby chocolade? Dat zijn maar enkele mogelijkheden om jouw Mama of Papa mee te verrassen. Wij, de (banket)bakkers en alle collega's, wensen jullie alvast een fantastische dag!
verhuisbericht vestiging Vinkhuizen.
Met ingang van maandag 23 oktober is onze vestiging in Vinkhuizen verhuisd naar Dierenriemstraat 144 in Groningen. Na een flinke verbouwing hebben wij er enorm veel zin in. De winkel is prachtig geworden en wij, team Vinkhuizen, danken u voor alle jaren trouwe klant zijn in Vinkhuizen en zien u graag terug op ons nieuwe adres. Ook daar helpen wij u graag met het maken van uw keuze en zetten wij uw (vaste) bestelling met plezier voor u klaar.
BESTE SPECULAAS van GRONINGEN
Tijdens de speculaaskeuring in oktober is ons SPECULAAS het BESTE van heel GRONINGEN geworden (dit jaar al voor de 9de keer op een rij)! We hebben ook dit jaar: 1ste prijs voor onze Speculaasjes naturel én 1ste prijs voor de Speculaasjes met amandeltjes én 1ste prijs voor ons Gevulde Speculaas. Wij zijn supertrots op het door onze banketbakkers behaalde resultaat!
Uw bedrijf en bakkerij van Esch
Uw bedrijf en bakkerij van Esch
Wij verzorgen voor bedrijven in en rond Zevenhuizen, Norg, Roden, Peize, Leek, Tolbert, Groningen stad (Paddepoel en Vinkhuizen), lekkere traktaties. Om uw bedrijfsnaam te promoten kunnen wij die traktaties voorzien van uw eigen bedrijfslogo.
Biologische bakkerij
Biologische bakkerij
In augustus 2015 hebben we de Biologische Bakkerij van de familie Staghouwer overgenomen. Marjan heeft in de voorgaande jaren alles in het werk gesteld om het SKAL certificaat te krijgen. Wat houdt dat in: Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.